Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pentala-päivä 2024

17 elokuun klo 10:15 am 3:00 pm

Pentala-päivä

Syyskauden avaustapahtuma lauantaina 17.8. koko perheelle

Mesikämmenten Pentala-päivä, pidetään lauantaina 17.8.2024 Pentalan saarella. Tämä tapahtuma avaa Mesikämmenten syyskauden. Tapahtumassa päästään viettämään kesän viimeisiä rantapäiviä Diksandin uimarannalla, uimaan jättiflamingon kanssa, melomaan, pelailemaan rantapelejä sekä paljon muuta. Pentala-päivään ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja perheet.

Tapahtuma alkaa Soukan Klobbenin saaristovenelaiturilla la klo 10.15 (Soukanlahdentie 15, niemen kärjessä venekerhon takana), josta sitten siirrytään saaristoveneellä yhdessä Pentalan saarelle. Klobbenin uimarannalla on yleisiä maksuttomia paikkoja jonkun verran, mutta mahdollisuuksien mukaan kannattaa suosia kävelyä tai bussia. Tapahtuma päättyy myös Klobbenin saaristovenelaiturille klo 15.00 palattuamme Pentalasta. Pentalaan voi myös halutessaan saapua omatoimisesti vaikka omalla veneellä, jolloin tapaamme Diksandin uimarannalla klo 11.15 (muista kertoa tämä ilmoittautumislomakkeessa). Tarpojien Saaristoredulle osallistuvat saapuvat Pentalaan meloen yöpymissaareltaan.

Ilmoittaudu mukaan Pentala-päivään kuksassa kuksaan.fi/72589 9.8. mennessä. Huomioithan että jokainen jäsen tulee ilmoittaa omalla ilmoittautumisella ja arvio mukaan tulevista muista perheenjäsenistä ilmoitetaan yhden ilmoittautumisen yhteydessä. HUOM! Saaristoreduille ilmoittautuvat eivät ilmoittaudu tässä ilmossa (he ilmoittautuvat vain saaristoredun ilmossa), vaan viikonloppuna ainoastaan Pentala-päivään osallistuvat. Ilmoittaudu siis mukaan saman tien Pentala-päivään!

Myös EVP:t (ei vielä partiolaiset) ja syksyllä vasta aloittavat ovat tervetulleita osallistumaan Pentala-päivään! Jos sinulla on ystävä tai tuttu, joka olisi kiinnostunut kokeilemaan partiotoimintaa, niin jaa tämä lappu hänelle ja kutsu hänet mukaan. Osallistuminen ei sido liittymään partiolippukuntaan.

Pentala-päivässä syödään omia eväitä piknik-teemalla rannalla, joten pakkaa riittävästi evästä ja juotavaa mukaan.

Tapahtumassa on myös mahdollista antaa partiolupaus ja saada oma partiohuivi, jos et ole sitä vielä saanut. Merkkaa ilmoittautumisen yhteydessä että osallistut partiolupaukseen. Tämä koskee partion Mesikämmenissä keväällä tai aikaisemmin aloittaneita (syksyllä aloittavat saavat partiohuivin Puurojuhlassa joulukuussa).

Pentala-päivässä on mahdollista ostaa Mesikämmenten lippukuntamerkki sekä Espoon partiolaisten merkin, jos sinulta joku näistä puuttuu. Merkit voi maksaan pankkikortilla, MobilePay:llä sekä käteisellä (välttäen mielellään käteistä).

Varustelista:

 • Rahaa saaristovenelippuun (meno-paluu aikuisilta 7 € ja 3,5 € lapsilta, maksutapoina käy maksukortti sekä käteinen).
 • Partiohuivi
 • Evästä mukaan riittävästi rannalle, jotta jaksaa koko tapahtuman
 • Riittävästi vesipulloihin vettä koko perheelle
 • Säänmukaiset ulkoiluvarusteet. On suositeltavaa ottaa mukaan veden- ja tuulenpitävä takki. Meloessa saattaa myös vähän roiskua vettä
 • Hattu esim. lippis
 • Pyyhe
 • Uima-asu
 • Halutessaan mukaan voi ottaa rantaleluja
 • Aurinkorasva
 • Vaihtovaatteet, jos päällä olevat vaatteet kastuvat esim. melonnassa.

Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tapahtumanjohtajaan.

Tapahtumanjohtaja

Johanna Roivainen

Pentalassa nähdään!                           johanna.roivainen(at)mesikammenet.fi

Tiedot

Päivämäärä:
17 elokuun
Aika:
10:15 am – 3:00 pm
Kotisivu:
http://kuksaan.fi/72589

Järjestäjä

Partiolippukunta Mesikämmenet r.y.
Sähköposti
info@mesikammenet.fi
Website
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Pentala

Pentala
Espoo, Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto