Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Iltamelonta 3/2024 (Mekän ja ELLI:n vaeltajille ja aikuisille)

18 kesäkuun klo 6:00 pm 9:00 pm

Iltamelonta 3/2024

18.6.2024 klo 18.00-21.00 Mekän ja ELLI:n vaeltajille ja aikuisille (Melonta-Einari)

Mesikämmenet järjestää Melonta-Einarin ja kutsuu mukaan ELLI:n alueen lippukuntien vaeltajat sekä aikuiset. Lähde siis Mekän mukaan viettämään kesäilta melonnan merkeissä Espoon kauniissa saaristossa! Iltamelonnassa päästään rennossa ilmapiirissä melomaan partiokavereiden kanssa lähivesillä mahtavia maisemia katsellen.

Iltamelonnat kuuluvat Mesikämmenten saaristopartio-ohjelmaan, missä pääsee kartuttamaan omaa melontaosaamista tutussa porukassa turvallisesti. Iltamelonnan aikana päästään rennolla tahdilla melomaan noin 1,5-2h maisemia katsellen. Osana ELLI:n johtajaohjelmaa vaeltajille ja aikuisille (Einari) on Mekän kesäkuun viimeinen iltamelonta avoinna myös muille ELLI:n alueen lippukunnille. Tartu siis tähän tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan iltamelontaan!

Aloitus- ja lopetuspaikkana toimii Karhunpesä, Mesikämmenten partiokolo (Soukan rantatie 74 Espoo). Paikalle pääsee bussilla (aivan viereen tulee bussi 542 pysäkille Verkkosaarenkuja) sekä autolla (pihalle mahtuu autoja parkkiin, ethän kuitenkaan parkkeeraa ajotielle).

Ilmoittaudu mukaan iltamelontaan kuksassa kuksaan.fi/72713 pe 14.6. mennessä. Ilmoittautuminen kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin, sillä paikkoja iltamelontaan on vain 15 (kanoottipaikkoja rajoitetusti)! Mahdollisesti kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan, joten oma paikka kannattaa varmistaa saman tien. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!

Vaikka iltamelonta täyttyisi, voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle, josta voi päästä mukaan paikan vapautuessa esim. sairastumisen takia (varasijoilta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).

Iltamelontaan tarvitset mukaan:

 • Partiohuivi
 • Säänmukaiset ulkoiluvarusteet. On suositeltavaa ottaa mukaan veden- ja tuulenpitävä takki. Meloessa saattaa myös vähän roiskua vettä.
 • Ulkoiluhousut tai shortsit (housut saattavat vähän kastua meloessa)
 • Ohutpohjaiset kengät jalkoihin esim. vedenpitävät crocsit / vastaavat
 • Jos otat puhelin mukaan melontaan, suositellaan sille vedenkestävää koteloa. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää puhelimen melonnan ajaksi Mekän kololle säilöön lukkojen taakse tai kotiin. Huomioithan, että partiovakuutus ei korvaa puhelinvahinkoja.
 • Pilli. Jos et omista, niin pärjäät ilmankin.
 • Hattu esim. lippis
 • Vähintään 1L vesipullo tai 2kpl 0,5L vesipulloja täynnä vettä
 • Aurinkolasit
 • Aurinkorasvaa
 • Vaihtovaatekerta ja pyyhe pakattuna vedenpitävään pussiin (pakollinen, vesiturvallisuus, jos kanootti kaatuu). Jos et omista vedenpitävää pussia, niin ota mukaan jossain pussissa joka laitetaan ryhmän yhteiseen vedenpitävään varustesäkkiin.

Kaikki melontaan tarvittavat varusteet saat iltamelonnan alussa Mesikämmeniltä.

Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä iltamelonnan melonnanjohtajaan.

Melonnanjohtaja

Touko Saariaho

touko.saariaho(at)mesikammenet.fi

Nähdään iltamelonnassa!

Tiedot

Päivämäärä:
18 kesäkuun
Aika:
6:00 pm – 9:00 pm
Kotisivu:
http://kuksaan.fi/72713

Järjestäjä

Partiolippukunta Mesikämmenet r.y.
Sähköposti
info@mesikammenet.fi
Website
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Karhunpesä

Soukan rantatie 74
Espoo, 02360 Suomi
+ Google Map