Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iltamelonta 2/2024 (seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille)

11 kesäkuun klo 6:00 pm 8:30 pm

Iltamelonta 2/2024

11.6.2024 klo 18.00-20.30 seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille

Tutut iltamelonnat käynnistyvät taas kesäkuussa! Ryhmän partiokokousten jäädessä kesätauolle koulujen loppuessa ei sinun kannata vielä kuitenkaan laittaa partiota kesätauolle, vaan lähde mukaan iltamelontoihin. Iltamelonnoissa päästään rennossa ilmapiirissä melomaan partiokavereiden kanssa lähivesillä mahtavia maisemia katsellen.

Iltamelonnat kuuluvat Mesikämmenten saaristopartio-ohjelmaan, missä pääset kartuttamaan omaa melontaosaamistasi tutussa porukassa turvallisesti. Iltamelonnan aikana päästään rennolla tahdilla melomaan noin 1-1,5h maisemia katsellen. Aloitus- ja lopetuspaikkana toimii tuttu Karhunpesä, Mesikämmenten partiokolo.

Ilmoittaudu mukaan iltamelontaan kuksassa kuksaan.fi/72712 la 8.6. mennessä (15-vuotta täyttäneet jäsenet voivat ilmoittautua itse tai huoltajan toimesta, nuoremmat ilmoittaa hänen huoltajansa). Huomioithan, että jokainen jäsen tulee ilmoittaa omalla ilmoittautumisella. Iltamelonnat kuuluvat kaikille jäsenmaksun maksaneille mekäläisille, joten lähde rohkeasti mukaan!

Kannattaa myös ilmoittautua samalla muihin oman ikäkauden iltamelontoihin:

Ilmoittautuminen kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin, sillä paikkoja on vain 15 per iltamelonta (kanoottipaikkoja rajoitetusti)! Mahdollisesti kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan, joten oma paikka kannattaa varmistaa saman tien. Vaikka iltamelonta täyttyisi, voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle, josta voi päästä mukaan paikan vapautuessa esim. sairastumisen takia (varasijoilta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).

Iltamelontoihin tarvitset mukaan:

 • Partiohuivi
 • Säänmukaiset ulkoiluvarusteet. On suositeltavaa ottaa mukaan veden- ja tuulenpitävä takki. Meloessa saattaa myös vähän roiskua vettä.
 • Ulkoiluhousut tai shortsit (housut saattavat vähän kastua meloessa)
 • Ohutpohjaiset kengät jalkoihin esim. vedenpitävät crocsit / vastaavat
 • Puhelin ja sille vedenkestävä kotelo (vesiturvallisuus). Vaihtoehtoisesti voit jättää puhelimen melonnan ajaksi Mekän kololle säilöön lukkojen taakse tai kotiin.
 • Pilli (vesiturvallisuus, ei saa sisältää liikkuvaa kuulaa. Esimerkiksi Biltemasta löytyy vaatimukset täyttävä hyvä ja edullinen pilli https://www.biltema.fi/vapaa-aika/Urheilu/harjoittelu/vihellyspilli-2000041163). Jos et omista ja et kerkiä hankkimaan ennen melontaa, niin pärjäät ensimmäiset melonnat ilmankin.
 • Hattu esim. lippis
 • Vähintään 1L vesipullo tai 2kpl 0,5L vesipulloja täynnä vettä
 • Aurinkolasit
 • Aurinkorasvaa
 • Vaihtovaatekerta ja pyyhe pakattuna vedenpitävään pussiin (pakollinen, vesiturvallisuus, jos kanootti kaatuu). Jos et omista vedenpitävää pussia, niin ota mukaan jossain pussissa joka laitetaan ryhmän yhteiseen vedenpitävään varustesäkkiin.

Kaikki melontaan tarvittavat varusteet saat iltamelonnan alussa Mesikämmeniltä.

Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä iltamelonnan melonnanjohtajaan.

Melonnanjohtaja

Oiva Huhtaniska

oiva.huhtaniska(at)mesikammenet.fi

Nähdään iltamelonnassa!

Tiedot

Päivämäärä:
11 kesäkuun
Aika:
6:00 pm – 8:30 pm
Kotisivu:
kuksaan.fi/72712

Järjestäjä

Partiolippukunta Mesikämmenet r.y.
Sähköposti
info@mesikammenet.fi
Website
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Karhunpesä

Soukan rantatie 74
Espoo, 02360 Suomi
+ Google Map