Liity mukaan

Tervetuloa mukaan partioon!

Partio on mielekäs ja monipuolinen harrastus, joka on avoin kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat 7-vuotta täyttäviä ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan, niin tiedät mikä on partiossa parasta! Täytä sähköinen jäsenhakemus, niin otamme sinuun yhteyttä.

Partiotoiminta Mesikämmenissä

Mesikämmenissä retkeily ja toiminta luonnossa on tärkeä osa partiotoimintaamme. Retkeilemme vuodessa monta kertaa ja yövymme maastossa. Erätaidot ja niiden harjoittelu kuuluvat lippukunnan arkeen. Metsä on Mesikämmenten toimintaympäristö.

Harrastus lapselle

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus lapselle. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä!

Harrastus nuorelle

Monet aloittavat partion jo lapsena, mutta partio on hauska harrastus myös nuorelle. Mukaan voit tulla minkä ikäisenä tahansa! Partiossa pääset tekemään ja kokemaan uusia asioita, retkille, leireille ja moniin mielenkiintoisiin tapahtumiin, joissa tutustut uusiin, oman ikäisiin nuoriin ympäri Suomea. Parasta partiossa ovat hienot elämykset ja seikkailut yhdessä partiokavereiden kanssa.

Harrastus aikuiselle

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.