Lapselle (7-11-vuotiaat)

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus lapselle. Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä!

Partiotoiminta tukee lapsen kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Ympäristön ja toisten ihmisten huomioiminen, ryhmässä toimiminen, erilaisten taitojen opettelu, ongelmanratkaisukyvyn kehittäminen ja vastuunottaminen ovat tärkeä osa harrastusta. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Liity mukaan

Viikkotoiminta ja uudet ryhmät käynnistyvät jälleen elokuussa, joten nyt on hyvä aika ilmoittautua mukaan! Pääset mukaan etsimällä sopivan ryhmän.

Partiossa lapsi saa

  • uusia kavereita
  • tehdä itse ja vaikuttaa
  • ikimuistoisia leirielämyksiä
  • kansainvälisyyden kokemuksia
  • seikkailla ja pitää hauskaa

Miten partiota harrastetaan?

Lapset kokoontuvat lippukunnan tiloissa viikoittain samanikäisistä koostuvan pienryhmän kanssa. Ryhmää vetää yleensä kaksi ryhmänjohtajaa. Kokouksissa lapset leikkivät, askartelevat ja opettelevat uusia taitoja. Välillä osallistutaan myös isompiin paikallisiin partiotapahtumiin. Kaikki partiossa tehtävät asiat perustuvat partio-ohjelmaan, joka koostuu lukuisista erilaisista ja eri-ikäisille suunnatuista aktiviteeteista.